perjantai 27. maaliskuuta 2009

Kenguru-kilpailusta


Koulussamme järjestettiin opiskelijoille mahdolisuus osallistua tuohon edellä jo esiteltyyn ( http://miekka.blogspot.com/search?updated-max=2009-02-08T23%3A18%3A00%2B02%3A00&max-results=7 )kansainväliseen Kenguru -matematiikkakilpailuun. Osanottajia oli tällä kertaa olemattoman mainontamme ja markkinoinnin vuoksi vain kymmenkunta, mutta uskon, että saadun innostuksen (ennenkaikkea opettajien!) myötä ensi vuonna liikkeellä on huomattavasti suurempi joukko.

Eniten meitä innostivat omista koulukurssiemme ja kokeittemme tehtävistä poikkeavat tehtävät ja niihin vastaamistyyli. Mietimme jopa seuraavalle vuodelle tehtävien suomentamista ja siihen avun tarjoamista valtakunnallisestikin. Varmaan kilpailuun olisi jostakin kautta saatavissa valtakunnallinen kunnon palkintokin, eikös tämä liity hienosti tuohon Opetushallituksen juuri julkistamaan "Lahjakkuutta ja erityisvahvuuksia tukevan opetuksen kehittäminen" -hankkeeseen!

Suosittelen lämpimästi kaikille asian harrastajille. Tuon yllä olevan linkin kautta pääset sivulle, jossa on linkkejä Kengurun sivuille.

Ensi vuonna tavataan Kengurussa!

Ei kommentteja: