perjantai 28. toukokuuta 2010

Pitkään hiljaista

Lukuvuosi lähenee loppuaan ja menossa on jo kevään viimeinen koeviikko. Parit kokeet jo pidetty ja korjattu, ensi viikolla vielä kaksi koetta odottamassa. Viime aikoina on elämä jotenkin tuntunut kiireiseltä, en ole ennättänyt kirjoittamaan tännekään vaikka mielessä on ollut monenlaista matematiikkaa. ELÄMÄ antaa kuitenkin välillä muutakin mietittävää!

Olen kuitenkin yrittänyt käydä lukemassa noita sivupalkkiin valitsemiani blogeja. En pitäisi valintojani aivan huonoina, ainakin itselleni sieltä löytyy aina virikkeitä.

Tällä kertaa nostaisin esille blogin dy/dan (jonka kirjoittaja on mielestäni monen vuoden ajan kirjoittanut heinoja ideoita meille opetajille käyttöön). Esille nousevat nyt GoogleReader ja Delicious. Ota käyttöön elleivät jo ole. Minulle ne ovat nousseet keskeisiksi välineiksi siitä lähtein kun tätä blogiani aloin koemielessä kirjoitella.

Lisää asiaan liittyvää:
http://blog.mrmeyer.com/

2 kommenttia:

Kai kirjoitti...

Kyllä joskus toukokuun viimeisillä viikoilla mietityttää tämä opettajan ammatinvalinta, mutta juhannuksena syyn valintaan taas muistaa...

Mutta ainakin itselläni mennyt vuosi on ollut verkostoitumisen vuosi. Olen löytänyt tänä vuonna paljon apuja mm. tästä blogista ja isoverstaan koulutuksista. Että kiitos vain ja Hyvää kesää (sitten kun se koittaa)

K

Sakari Svärd kirjoitti...

Kiitos palautteesta Kai! Tuntuu mukavalta jos on voinut edes jotakin antaa.

Oman blogisi kokeenpalautussysteemi on hieno. Jotakin tuon tyyppistä pitää ottaa itsekin käyttöön, meillä kun kokeen palautusaika matematiikan kokeen selittämiseen on olematon.

Hyvää kesää, loman olemme varmaan ansainneet!